En rørende fortælling om unge mennesker, drømme, kærlighed og passion.

Kom og oplev den klassiske 80’er musical FAME, når 45 unge medvirkende fra Ballerup Musical står på scenen i dette års brag af en forestilling.

High School of Performing Arts i New York søger nye talenter. Lærerne på skolen har høje krav til de unge elever, og kun de bedste bliver optaget på skolen. Det handler om at giv’ alt, hvis drømmene om skuespil, dans og musik skal gå i opfyldelse.

Det er en gribende fortælling, som giver et indblik i de menneskelige og kunstneriske kampe, som eleverne oplever gennem deres år på skolen. Carmen kæmper for at blive berømt, også hvis det kræver at hun skal gå på kompromis med skolen. Serena er faldet for Nick, som blot ønsker at fordybe sig i gamle værker. Modsat Nick, hader Joe klassikerne, men vil hellere lave komik og score piger. Tyrone kæmper med skolens disciplin, mens Iris kæmper med sin egen perfektionisme og Mabel med vægten. Schlomo, Goody og Lamchops vil bare spille noget fed musik.

Vejen mod rampelyset kan være hård, men for de fleste er det alle kampene værd.

Forestillingen er spækket med danske versioner af de kendte numre fra broadway-musicalen, samt fra filmen fra 1980. Vi lover både følsomme ballader, storslåede dansenumre og gode grin.

Ballerup Musical er rigtig glade for at rejse tilbage til de glade 80’er i Baltoppen LIVE til marts 2020.

Følg Ballerup Musical på Facebook og Instagram, og læs meget mere om stykket og de medvirkende her på siden.

Varighed: 2,5 time inkl. Pause

Fra prøverne til dette års forestilling